Dålig uppdatering..

summer 2012
Solnedgång i Saaremaa, Estland.
Hej! Ber hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen, glömde till och med att förvarna er. För ett tag sedan kom ett par släktingar över ända ifrån Kanada, lite spontant, så då var bloggen helt bortglömd och efter det åkte jag, pappa och dem till Tallinn, efter ett tag skiljdes vi åt & sen åkte jag och pappa vidare lite hejvilt i Estland de resterande två veckorna.

Så nu har jag helt enkelt tillbringat de senaste regniga dagarna hemma under Espresso house’s glastak, återsett vänner, spenderat tid på gymmet efter två veckor av ganska tveksam kost, och läst en massa medan jag har jobbat på brännan (Ja, dvs under de få solminuter vi haft).

& nu börjar jag inse hur lite tid som faktiskt är kvar av sommarlovet. Packnings listor m.m flödar in från min skola, och de dar som är kvar går snart att räkna på två händer. Vart tog lovet vägen? Ska försöka göra mitt bästa att ta tillvara på det lilla som finns kvar av det, och sedan får vi se hur det blir med bloggningen. Ska i vilket fall försöka att lägga ut så många bilder som möjligt ifrån Estland på Flickr & bloggen när jag får tid över!
Vi hörs!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s